Sealine S330

Ovladajte morima avanturistički.

Sealine S330 je pravljen za spontane avanture, isplovljavajući iz svake luke u trenu oka. Kombiniranjem engleski dizajna i njemačku brodogradnju s performansama Volvo Penta motora, nudi upečatljivo i precizno iskustvo vožnje. S330 se diči najvišim stropovima salona i soba u kategoriji, postajući referenca za kompaktne glisere. Prostrano sjedište za 6 osoba u kokpitu, koje čine sofa U-oblika i duplo kopilotsko sjedalo pružaju smještaj za ukupno 8 osoba. Dvije bogato opremljene sobe sadrže ogromne krevete za brod u klasi 33 stope. Interijeri podržavaju razne izvedbe drva i namještaja kako bi prilagodili izgled i osjet vašem ukusu.

Sunčano nastrojen.

Neviđene količine svjetla, široki interijeri i izvanredan dizajn su vrijedosti Sealine-a koje S330 ispunjava u potpunosti. Dvije sekcije krova što se otvaraju pružaju svestran komfor, te nadopunjuju dinamičan dizajn trupa nad kojim se nalaze dva velika ležaja za sunčanje, na pramcu i krmi. Stol pored kokpita pretvara se u drugi ležaj za sunčanje, dopuštajući odmaranje do četiri gosta odjednom. Široki koncept dopušta pregršt prostora za potrepštine, a bar i druga slavina iza kormila pomažu u svim situacijama. Sobe su opremljene velikim prozorima na trupu, unoseći mnogo sunčeva svjetla što obasjava vrhunsku obradu te drvenariju, i izražava vaše okruženje dodatnim otvorima.

Zaštitni dizajn.

Unaprijedite kvalitetu življenja i dodatno povećajte prostor tako što ćete naručiti svoj brod bez pregrade među salonom i prednjom sobom, čineći jedinstven veliki dnevni boravak. Uz to zadržavate prednost sobe u stražnjoj strani donje palube. Prilagodba i jedinstvenost su prioritet svih Sealine brodova, s dizajnom kojeg nadopunjuju vrhunski materijali visoke kvalitete, uključujući kožu i nehrđajući čelik. Performanse su postignute uz jedan Volvo Penta D6 motor s 330 konjskih snaga i brzinom do 27/28 čvorova. Izvedbe uključuju jedan D6 s 400 KS ili pak dva D3 motora s 220 KS, ostvarujući brzine do 31, tj 32 čvora. Izbrišite granice s ovim agilnim gliserom performansi trkaćeg vozila, i dodajte ime listi dizajnera što su učinili da Sealine S330 postane stvarnost.

Ako želite biti vlasnik nove Sealine jahte, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Sealine plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Sealine putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo. Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Sealine u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.

Cijena
od € 189.950
bez PDV
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Kabine
2
Heads
1
Snaga motora
2 x 370 KS
Ukupna duljina
10.31 m
/
33′10″
Duljina trupa
9.99 m
/
32′9″
Beam
3.50 m
/
11′6″
Draft
0.98 m
/
3′3″
Težina
6.14 t
Spremnik goriva
570 l
Spremnik za vodu
220 l
CE certifikat
B
Motor 1
1 x Volvo Penta D6-340 KS
Motor 2
2 x Volvo Penta D3-220 KS
Motor 3
1 x Volvo Penta D6-400 KS
Sealine S330
Sealine S330
Sealine S330
Sealine S330
Sealine S330
Sealine S330

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.