Prikaži sve modele

SEALINE LUKSUZNE JAHTE.

Sealine flota brodova postavlja primjer luksuza i performansi, objedinjujući spontanost sa stručnom izradom kako bi nemoguće učinili mogućim.

INOVATIVAN DIZAJN JAHTI.

Istaknite se uz neusporedivi Sealine dizajn.

Uspravan pramac, kobilica dubokog V-oblika i palube open-air koncepta čine vašu pojavu upečatljivom gdje god da isplovili.

Obilje prostora kao imperativ, kraseći sve sobe i salone.

Komfor i sadržajnost su prioritet, kruneći svaku od luksuznih jahti s koliko god prostora za pohranu, za sjedenje te funkcionalnosti je moguće. Naši dizajneri su uspjeli stvoriti testament stilu i prostornosti koja je vodeća u klasi, čineći svaki Sealine prestižnim. Bogato dizajniran flybridge krasi palubu, a kvalitetni materijali i završna obrada intrigiraju i uzbuđuju. Upustite se u al fresco večeru ili povedite svoj Sealine u izlet po otočju. Provedite nezaboravne večeri i iskusite spokojne noći u kraljevskim krevetima.

Britanska tradicija susreće njemačko umijeće izrade.

Učinkoviti trup je dorastao vašem svakom manevru, prezicno i hitro. Dinamičan dizajn trupa omogućuje da ovladate valovima bez napora i pruža osjećaj komfora u svim uvjetima. Pristup moru i flybridge-u je pri ruci i daje slobodu spontanim promjenama ugođaja kako se dan odmiče. Od sunčanja do ronjenja, svaka aktivnost je omogućena i nadohvat ruke. Osupnite vaše goste nezaboravnim trenucima, i iznenadite ih svojim kulinarskim umijećem. Učinite sva ljeta posebnima.

12

NEVJEROJATNIH MODELA ZA ODBAIR

1970

RAZLIČITO RAZMIŠLJANJE OD

20

NOMINACIJA I NAGRADA

PREGLEDAJTE SEALINE POSTAVU.

Pogledajte naš cijeli opseg ručno rađenih luksuznih jahti.