Sealine C390

UŽITAK I PERFORMANSE IMAJU NOVI DOM: SEALINE C390.

Uzimajući kormilo, osjećate radost plovidbe. Pružite si više u životu. Više panoramskih pogleda. Više sunčeve svjetlosti. Više slobode. Ovaj intenzivan način života utjelovljuje spektakularna jahta: Sealine C390. Njezini prozori u salonu protežu se od poda do stropa te zajedno s velikim krovni prozorom opčinjavaju sva osjetila. Dizajn koji vam predstavlja svu ljepotu mora - a druge ostavlja iza sebe. Do 740 KS vas izvlači iz dnevne rutine u novi svijet emocija. Iskustvo koje je uzbudljivije kada se dijeli s drugim - zahvaljujući dvostrukom kormilarskom sjedalu. Dok svi ostali uživaju u prestižnom pogledu na horizont sa sunčališta na pramcu, koji se u nekoliko sekundi može pretvoriti u udobnu klupu. Jedinstvenost Sealine C390 oduzima dah - čak i uz sav svježi morski zrak.

PRUŽA SVE ŠTO BISTE MOGLI POŽELJETI.

Prostor kokpita i salon povezani su dvokrilnim vratima i nagibnim prozorom. Kada su oba otvorena, tijekom sunčanih dana uživate u neprekinutom prostoru, a kad su zatvoreni, iz salona uživate u panoramskom pogledu. Da biste se rashladili, otvorite krovne prozore i izvucite bimini. Iznenadite svoje goste kulinarskim umjetnostima sa vanjskog roštilja ili se uživajte u vodenim sportivima s iznimno dugačke platforme za kupanje. Kada dođe vrijeme za opuštanje, kokpit se pretvara u udobni lounge. Što god odabrali, uživat ćete u svakom trenutku na moru. Unutrašnjost modela Sealine C390 zadovoljava vaše želje s najfinijom izradom,a moguće ju je prilagoditi broju gostiju. Tri dvokrevetne kabine i dvije kupaonice nude prostor za do šest osoba. Ako ćete ploviti s maksimalno 4 osobe, možete umjesto treće kabine imati veliki prostor za odlaganje kako biste sa sobom ponijeli puno opreme za vaš užitak na moru. Bez obzira koju varijantu želite: okružujete sebe i svoje najdraže aurom luksuza.

VOĐEN IZVRSNOŠĆU.

Kvaliteta izrade C390 je iskustvo za sva osjetila. Izvrsni materijali su pravi melem za oči. Suptilni miris najfinijih koža stapa se s ugodnim osjećajem elegantnog drva. Izvanredna plovna svojstva dio su Sealine iskustva. Od oblika trupa do motora, pomaknute su sve granice kako bi se osiguralo da vam C390 pruži posebne trenutke na vodi. Sve što vidite ili dodirnete majstorski su izradili vrhunski graditelji brodova. Uživajte u ekskluzivnoj atmosferi koja se može stvoriti samo savršenim podudaranjem sofisticiranih detalja.

Cijena
od € 438.400
bez PDV
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Kabine
2
Heads
2
Ukupna duljina
11.99 m
/
39′4″
Duljina trupa
11.00 m
/
36′1″
Beam
3.85 m
/
12′8″
Draft
1.19 m
/
3′11″
Težina
10.52 t
Spremnik goriva
900 l
Spremnik za vodu
400 l
CE certifikat
B
Standardni motor
2 x Volvo Penta D4 320 HP KS
Motor 1
2 x Volvo Penta D6 380 HP KS
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390
Sealine C390

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.