Sealine S335v

Elegantan dizajn pokreću dva snažna vanbrodska motora od 300 KS za uzbudljivo iskustvo vožnje. Raspored otvorene palube uranja vas u okolinu, nadopunjen s dva krovna otvora. Od pramčanog salona do kokpita u obliku slova U, posada će pronaći mjesto za uživanje. Oprema za vodene sportove čeka vas ispod prostranog i lako dostupnog skladišnog prostora u kokpitu. Elegantan dizajn nastavlja se u potpalublju s više opcija za prilagodbu. SEALINE je redizajnirao salon koji uključuje predvorje i vlasnički salon, kao i kauč u obliku slova U u središtu. Svaki raspored kreativno koristi prostor, s maksimalnim prostorom za glavu od 1,95 m

Cijena
od € 183.900
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Kabine
2
Heads
1
Ukupna duljina
10.31 m
/
33′10″
Duljina trupa
10.07 m
/
33′0″
Visina
3.45 m
/
11′4″
Beam
3.50 m
/
11′6″
Draft
0.94 m
/
3′1″
Težina
7.06 t
Spremnik goriva
570 l
Spremnik za vodu
220 l
Sealine S335v
Sealine S335v
Sealine S335v
Sealine S335v
Sealine S335v
Sealine S335v

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.