Sealine C530

Dostignuće luksuza, komfora i svestranosti.

Sealine C530 cruiser je dostignuće što se proteže dužinom impresivne 53 stope. S ponosnim stavom i dvostrukim krovom, služi kao primjer vrijednosti Sealine-a, kao i vas samih, dominirajući morima i lukama kao nitko drugi. Režite morske valove uz reski, zaštiti Sealine dizajn kojeg čine moderne, dinamiče linije. Open-air koncept roštilja u kokpitu spojen s ohlađenim pićem pruža ultimativne al fresco mogućnosti objedovanja. Zaplovite ka suncu natkriveni i zaštićeni od izravnog sunca, a uživajući u panorami gdje god vam pogled zapadne i odredi smjer. Plovite u stilu s brzinama do 33 čvora i impresivnih 1200 konjskih snaga (2x IPS 800).

Vodeće performanse.

Ovaj brod svoj sjaj postiže s tri mogućnosti; standardna dva Volvo Penta IPS 600 motor, dva IPS 700 ili pak dva IPS 800 motora. Budite spremni za sva mora i luke, neovisno o vremenskim prilikama. Prilagođavajte po volji, birajući između dvije velike palube za sunčanje, dva prostora za objed, ili mješavinu oboje. Pustite sunce u prostor s obližnja dva električna otvora na krovu, ili koristite diskretna pop-up svjetla da nadopunite tople ljetne večeri. Nijedna aktivnost nije previđena, od sportova u i na vodi, do opuštanja, tulumarenja i obiteljskih trenutaka. Salon vas poziva sa svojim vrhunskim odlikama i kromiranim navigacijskim sustavom visoke kvalitete. Panoramski prozori su iznad ičega u klasi, naglašeni zakrivljenim sjedećim prostorom. Gdje god trenutno bio najbolji pogled, opuštajući ležaj je pri ruci, a kuhinja uvijek u blizini.

Kraljevske odaje.

Ono što ćete naći dolje je nevjerojatno bogata glavna spavaća soba ukrašena kraljevskim krevetom, punim rasponom potrepština, toaleta te osvjetljenja, tvoreći savršen ugođaj. Kupaonica je praktično opremljena značajkama poput ogledala na izvlačenje, difuziranog osvjetljenja, i električnog toaleta sa zamagljenim vratima tuša. Sjedalo za tuš od tikovine i pomična glava tuša s podešavanjem visine osigurati će opuštajuće tuširanje. Također uključen je i vodopadni tuš, umjetnički uokviren strunom svjetlosti. VIP soba je opremljena podjednako kvalitetnim sadržajem kao i glavna kabina, te okupana suncem oslikava Sealine-ove zaštitne vrijednosti; luksuzni stil, prvoklasne performanse i ultimativni komfor. Donja paluba dodatno zapanjuje svojom prostranošću time što sadrži dodatnu dvostruku sobu. Velikodušne veličine kreveta krase ovu sobu, optimalno osunčanu, postižući neosporen komfor. Postanite dio stvaranja nečeg jedinstvenog, i udovoljite si s posebno izgrađenim Sealine-om C530

Cijena
od € 1.064.500
bez PDV
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Snaga motora
2 x 550 KS
Ukupna duljina
16.13 m
/
52′11″
Duljina trupa
14.64 m
/
48′0″
Visina
6.05 m
/
19′10″
Beam
4.56 m
/
14′12″
Draft
1.30 m
/
4′3″
Težina
20.32 t
Spremnik goriva
1560 l
Spremnik za vodu
766 l
CE certifikat
B-12
Standardni motor
2 x Volvo Penta IPS700 KS
Motor 1
2 x Volvo Penta IPS800 KS
Sealine C530
Sealine C530
Sealine C530
Sealine C530
Sealine C530

Vodeća izvedba.

Ovaj kruzer blista s tri opcije, bilo sa standardnim motorima 2x Volvo Penta IPS 600, ili 2x IPS 700 ili čak 2x IPS 800. Bit ćete spremni za svako more i svaku luku, bez obzira na uvjete. Prilagodite se odabirom između dvije velike sunčane terase, dvije blagovaonice ili kombinacije oba. Pustite sunce da teče uz jednostavan pristup do dva električna krovna otvora kao i diskretnu skočnu rasvjetu za vruće ljetne večeri. Nema nadzora nad aktivnostima, od morskih sportova do izležavanja, zabava do obiteljskih trenutaka. Salon za upravljačem poziva svojim vrhunskim izgledom i visokokvalitetnim kromiranim navigacijskim sustavima. Panoramski prozori su bolji od svega u svojoj klasi, naglašeni prostorom za sjedenje u obliku slova U. Gdje god je najbolji pogled u ovom trenutku, udobno rješenje za odmaranje je lako dostupno, a kuhinja uvijek na dohvat ruke.

King-size sobe.

Ono što ćete pronaći ispod je nevjerojatno raskošna gospodarska kabina u kojoj se nalazi veliki krevet, cijeli niz dodataka, toaletnih potrepština i rasvjete, stvarajući savršeno okruženje. Kupaonica je puna praktičnih dodataka kao što su klizno ogledalo, raspršena rasvjeta i električni WC zajedno s prozirnim vratima tuša. Sjedalo za tuš obloženo tikovinom i prijenosna glava za prskanje s podešavanjem visine osiguravaju opuštajuće tuširanje. Također dolazi i kišni tuš, ukusno uokviren svjetlosnom trakom. VIP kabina dolazi s istim visokokvalitetnim sadržajem kao i glavna kabina, obasjana suncem i prikazuje vrijednosti robne marke Sealine; luksuzan stil, vrhunske performanse u klasi i vrhunska udobnost. Da biste dodatno zadivili koliko donja paluba nudi, u C530 je ugrađena dodatna dvostruka kabina. Velikodušne veličine kreveta krase ovu kabinu s lijeve strane, optimalno osunčanu, postižući udobnost bez premca. Sudjelujte u stvaranju nečeg jedinstvenog i ugodite sebi Sealine C530 napravljen po narudžbi.

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.