Sealine F530

Pretvorite svaki trenutak u uspomenu.

Zadivite se elegancijom i upustite se u luksuzno iskustvo 53 stope, ručno izrađeno sa strašću koja je usklađena s našom, i vašom vizijom. Sealine F530 je predvodnik u svim aspektima, od funkcionalnosti do sigurnosti, kao i brzine. Složeno dizajnirane staklene površine krase flybridge iz svih smjerova, s prostirućim mogućnostima natkrivenja što pokriva sve situacije i potrebe, dopuštajući sponantu promjenu događanja u svakom trenu. S načelom komfora kao standardom, integriranje vanjštine i unutrašnjosti, F530 postaje stvarnost zahvaljujući velikim dvokrilnim vratima i pomičnim prozorom između stražnje objedovaonice i salona. Agilno spreman za duga putovanja, diči se zalihama goriva kapaciteta 1560 litara, te parom Volvo Penta IPS 600 motora dosežući 26 čvorova. Dodatne izvedbe uključuju 2x IPS 700 ili 2x IPS 800 motora uz 1200 konjskih snaga te brzinama od 30, tj. 34 čvora, ostavljajući zapanjene poglede i trenutno stvarajući trajne dojmove.

Znalački stvaran.

F530 pruža ultimativan prostor za uživanje u kategoriji, omogućujući neograničenu spontanost i slobodu. Počevši od tri mjesta za odmor u krmenom dijelu podno flybridge-a, preko prostrane hidraulične platforme za kupanje, pristup moru je siguran i jednostavan uz prikladne ljestve s rukohvatom od nehrđajućeg čelika. Prednja paluba je jednako bogata sadržajima s vlastitom objedovaonicom, pozamašnim prostorom za sjedenje i beskrajnim svjetlom, bilo prirodnim ili pak atmosferičnim pop-up LED svjetlima. F530 sadrži jedinstvenu kuhinju koja pruža zabavu i al fresco užitak, uz okrugli raspored sjedenja što udovoljava svim gostima, i magnetizira uz pop-up svjetla. Preko dana, svatko dobiva savršen pogled s panoramskim prozorima dužine 5.8 metara, ispunjavajući zavidni salon sunčevim zrakama. Slijedi studiozno dizajnirano glavno pilotsko sjedalo što se pretvara u sofu za odmor, i ležaj U-oblika što postaje dvostrana sofa. Vaši gosti tretirani su s najvišim komforom, uključujući pozicioniranje sjedala te visine stola, te mogućnost rastvaranja stola za kavu u veliki stol za objed.

Luksuz bez premca.

Donja paluba je mjesto gdje Sealine F530 sja još više, otkrivajući tri gostinjske sobe te sobu za osoblje. Glavna spavaća soba je prizor za doživjeti uz kraljevski krevet, dizajn što osupnjuje i sadržaj koji zadivljuje, koristeći redom prvoklasne materijale u raznim izvedbama. Osobna kupaonica sadrži odvojeni električni zahod, toplo-hladnu slavinu, zaštićenu prozirnim vratima te obogaćena vodopadnim tušem u tikovini. Krmena soba u potpunosti zaslužuje status VIP sobe. Pregršt dnevnog svjetla prodire kroz dva krovna otvora, s jednim od njih opremljenim mogućnosti zatamnjenja, osvjetljujući vrhunski opremljen interijer. Treća soba podjednako impresionira s prozorom na trupu što gleda van ka otvorenom moru i gostima oslikava horizont što oduzima dah, a sve iz komfornih kreveta. Prilagodite i napravite F530 uistinu vašim uz mogućnosti boja u praktički svim bojama, birajući iz Alexseal Yacht Coating Odabira. Od završne obrade drva u visokom sjaju to najfinije vunene presvlake u sobama, neusporedivi Sealine F530 je iskustvo koje se ne propušta.

Cijena
od € 1.102.500
bez PDV
Zatraži ponudu
Tehnički podaci
Ukupna duljina
16.13 m
/
52′11″
Duljina trupa
14.64 m
/
48′0″
Visina
6.05 m
/
19′10″
Beam
4.56 m
/
14′12″
Draft
1.20 m
/
3′11″
Težina
20.37 t
Spremnik goriva
1560 l
Spremnik za vodu
766 l
CE certifikat
B-12
Standardni motor
2 x Volvo Penta IPS700 - Pod drive KS
Motor 1
2 x Volvo Penta IPS80 - Pod drive KS
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530
Sealine F530

Majstorski projektirano.

F530 nudi prostor za užitak kao nijedan drugi u svojoj kategoriji, dopuštajući beskrajnu spontanost i slobodu. Od tri društvena mjesta u stražnjem dijelu ispod flybridgea, preko velikodušne hidraulične platforme za kupanje. Pristup vodi je siguran i jednostavan preko ugrađenih ljestvi prepunih rukohvata od nehrđajućeg čelika. Prednja paluba je jednako bogato opremljena vlastitom blagovaonicom, velikim prostorom za sjedenje i beskrajnom količinom svjetla, bilo da se radi o prirodnim ili atmosferskim iskačućim LED izvorima svjetla. Jedinstvena blagovaonica modela F530 pruža zabavu i objedovanje na otvorenom, sa sjedalima u obliku slova U za smještaj svih gostiju i magnetizira prikladno postavljenom skočnom rasvjetom. Svatko ima savršen pogled s panoramskim prozorima dužine 5,8 metara, ispunjavajući zadivljujući salon sunčevom svjetlošću. Na raskošno dizajnirano glavno pilotsko sjedalo koje se pretvara u ležaljku i kauč u obliku slova U koji postaje dvosjed. Vaši gosti su tretirani s najvećom udobnošću uz podešavanje sjedala, različite prilagodbe visine stola i opciju pretvaranja stolića za kavu u stol za večeru pune veličine.

Najpotpuniji luksuz.

Donja paluba je mjesto gdje Sealine F530 dodatno blista, otkrivajući tri kabine za goste i kabinu za posadu. Glavna kabina je prizor za vidjeti s bračnim krevetom, upečatljivim dizajnom i značajkama koje zadivljuju, s vrhunskim, prilagodljivim materijalima posvuda. Glava vlastite kupaonice ima odvojeni tuš, električni WC, miješalicu, zasjenjenu prozirnim vratima i opremljenu kišnim tušem od tikovine. Kabina pramčanog dijela u potpunosti zaslužuje VIP status. Obilje svjetla s dva krovna prozora iznad, od kojih je jedan sa sustavom zavjesa na otvaranje, obasjalo je izvrsno namještene sadržaje. Treća kabina jednako impresionira s prozorom trupa koji gleda na otvoreno more, a gosti mogu uživati u horizontu koji oduzima dah iz velikih kreveta. Naglasite i učinite F530 doista svojim s opcijama bojanja gotovo bilo koje boje, odabirom Alexseal Yacht Coating Selection. Od završnih slojeva drva visokog sjaja do najfinijeg vunenog tepiha kabine, neponovljivi Sealine F530 je iskustvo koje ne smijete propustiti.

Sudjelujte u našem programu upravljanja charterom, koji pokriva održavanje plovila do financijske sigurnosti, potkrijepljeno transparentnim izvješćima o novčanom toku.

Ako želite biti vlasnik novog Fjord broda, a niste sigurni da biste ga mogli financirati, održavati ga ili nemate dovoljno vremena da biste ga mogli koristiti koliko želite, naš charter management je najbolji izbor za vas. Uživajte u vlasništvu Fjord plovila bez brige o njegovom vezu ili održavanju dok zarađujete dodatni prihod. Iskoristite najbolje uvjete za kupnju novog Fjorda putem charter managementa i iskoristite povoljno financiranje koje pružaju leasing kuće s kojima surađujemo.

Pružamo potpunu transparentnost uključujući izvješća o novčanom tijeku koja su dostupna kroz stalni uvid u prihode i troškove. Naši visoki standardi održavanja održavaju vaš Fjord u izvrsnom stanju, osiguravajući najvišu moguću vrijednost ukoliko odlučite prodati plovilo.